Як можна дізнатися дату на яку призначений суд?

24.06.2020
Про дату і час судового засідання сторонам у справі повідомить повістка. Порядок прийде поштою або на мобільний телефон. Повістки на мобільний прийдуть тільки якщо вказано правильну номер телефону. Хоча найчастіше суд віддає перевагу «Укрпошті». Тому потрібен час від часу відвідувати пошту і перевіряти вхідні листи.


Що робити якщо повістка не прийшла?


1 Спосіб - через сайт судової влади

Якщо ж повістка з суду не прийшла дату і час судового засідання можна дізнатися за допомогою інтернет порталу «Судова влада України». Для цього:
  • У рядку пошуку потрібно написати «Стан РОЗГЛЯДУ справ» і пройти по посиланню.
  • Відкриється вікно яке потрібно заповнити даними про вашу справу.
  • Після необхідно натиснути кнопку «Пошук» та відкриється інформація по справі.

У разі відсутності інформації потрібно клікнути по рядку з вашими даними і перейти до реєстру судових рішень. У цьому реєстрі містяться всі рішення суду у справі.

Після необхідно відкрити і прочитати останній документ за датою. Зазвичай він розташовується вгорі всіх документів. Як правило в останній ухвалено міститься дата наступного суду.

2 Спосіб - по телефону

Якщо ж інформація на інтернет порталах відсутня необхідно набрати приймальню судді. Телефон гарячої лінії розміщений в самому верху першої сторінки порталу «Судова влада України».

Необхідно набрати телефон гарячої лінії та з'єднається з допомогою оператора з судом який розглядає Ваша справа. Далі необхідно попросити співробітників повідомити дату наступного судового засідання. Для цього їм потрібно назвати номер і дані сторін судової справи.

3 Спосіб - відвідати приймальню суду

Якщо не виходить за телефоном дізнатися дату суду. Щоб дізнатися дату суду, необхідно особисто поїхати в суд. Знайти приймальню судді у справі. У секретаря або помічника судді дізнатися необхідну інформацію у справі. При собі обов'язково потрібно мати паспорт.


Читати інші статті...

Статті


Зачекайте
Триває завантаження даних...