Як отримати довідку про доходи з місця роботи колишнього чоловіка?

29.04.2022
Подати на аліменти може кожен, хто не отримує їх від батька. Проте, часом призначені судом виплати не відповідають реальному доходу відповідача. Крім того, через роки сума виплат за аліментами залишається та ж. Проте запити дитини та її витрати зростають. Як і зростає заробітна плата відповідача.
 

Як бути в такій ситуації?


Щоб збільшити аліменти на дитину необхідно або подати клопотання про збільшення аліментів спираючись на те, що сума витрат значно збільшилася. Або ж просити про збільшення знаючи, що заробітна плата колишнього чоловіка стала більшою і він має можливість заплатити більше.
 

Як довести, що заробітна платня колишнього чоловіка зросла?


Для того, щоб ваше звернення до суду було максимально інформативним, необхідно для початку знати точне місце роботи вашого колишнього чоловіка. На місце роботи можна звертатися з клопотанням щодо отримання довідки з місця роботи про заробітну плату колишнього чоловіка.
Таке клопотання може бути надіслано вашим адвокатом або судом.
 
Для того, щоб отримати довідку про зарплату колишнього чоловіка через суд, необхідно надіслати спочатку запит до суду з проханням отримання такого документа.
 
Скласти клопотання до суду можна самостійно за допомогою нашого сервісу, так і скориставшись послугою адвоката. У будь-якому випадку після відправлення клопотання суд направить запит на місце роботи вашого чоловіка, після чого буде розглянута справа про підвищення аліментів.



Читати інші статті...

Статті


Зачекайте
Триває завантаження даних...