Як вибрати/знайти хорошого адвоката?

27.05.2020
Пошук адвокатів, як правило здійснюється через інтернет або через знайомих. Щоб вибрати адвоката який добре розбирається саме у вашій справі слід дотримуватися елементарних правил:
  1. Потрібно шукати адвоката який працює з такими справами як у вас. Фахівців які могли б працювати у різних справах катастрофічно мало.
  2. Важливо звернути увагу на стаж і досвід адвоката. Стаж адвоката повинен бути не менше трьох - п'яти років. Що стосується досвіду то слід дізнатися чи займався адвокат схожими справами? Як часто це було? Яких результатів при цьому він домігся?
  3. Можна звертатися до адвокатських об'єднань, де працює більше 10 чоловік різної спеціалізації.
  4. Необхідно сходити на попередні консультації до кількох адвокатів Зверніть увагу, наскільки просто і доступно вони можуть донести свою точку зору.
  5. Не варто співпрацювати з адвокатом, який не бачачи документів у справі гарантує результат. Такі гарантії є безпідставними.
  6. Знайти відгуки про адвоката в інтернеті від клієнтів.

Чи можна самому перевірити дані про адвоката?

 
Всі адвокати які мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю зафіксовані в Єдиному реєстрі адвокатів України. У реєстрі розміщена інформація про всі адвокатів які мають право надавати юридичні послуги. Пошук в реєстрі здійснюється за ПІБ адвоката. Якщо інформація про адвоката відсутня в реєстрі він діє незаконно.



Читати інші статті...

Статті


Зачекайте
Триває завантаження даних...