На яку суму аліментів може розраховувати вагітна мати?

23.02.2022
Не можна точно визначити, яку суму отримуватиме вагітна жінка, якщо їй буде призначено виплату аліментів. Суд розглядає кожну справу індивідуально та бере до уваги безліч допоміжних факторів.
 
Якщо розглядати судову практику, то мінімальна сума виплат на вагітну жінку становить 1/6 частину всіх доходів відповідача.
 
Також можна вказати, що ви хочете отримати виплату за аліментами у твердій грошовій сумі, у такому разі рішенням суду буде визначено фіксовану суму грошей, яку ви отримуватимете щомісяця на свої потреби.
 
Не варто плутати виплату на вагітну матір та на дитину. Ви можете отримувати як ту, так і іншу допомогу від свого чоловіка.
 
Якщо ви здається, що 1/6 від доходу, це занадто маленька сума ви можете клопотати про збільшення цієї суми. Але для того, щоб отримати виплати більше, ніж належить вам необхідно надати ряд документів.
  1. Докази того, що ваш чоловік є працездатним і може забезпечити такі виплати.
  2. Його доход дозволяє виплачувати більше, ніж зазначено у законі.
  3. У чоловіка немає утримання інших дітей чи непрацездатних батьків.
  4. Чоловік не має кредитів, які посилюють його фінансове становище.
 
Якщо ваш чоловік або дружина не мають постійного доходу і ви не можете довести те, що він отримує певну суму грошей у такому разі, найкращим рішенням буде отримання аліментів у твердій грошовій сумі у фіксованій кількості.



Читати інші статті...

Статті


Зачекайте
Триває завантаження даних...